Hyggemor

søndag den 11. september 2011

Trænger til lidt ro(!)

Det har været en rigtig hyggeligt søndag, men for pokker hvor jeg lige trænger til lidt ro nu! Jeg har nogle børn som har været ekstremt meget "på" i dag og af en eller anden grund er det bare mig de går til hele tiden. I disse tider er jeg/mit hoved bare ikke indrettet til alt for meget "gang i den".....det bliver bare omstillet til kaos og irritation i mit hoved :-( Lunten er kort ligenu, så jeg tror jeg trækker mig lidt tilbage og lægger mig på sengen og ser lidt TV, helt alene.....forhåbentlig. Selvom jeg er glad for efteråret, så gør det alligevel noget mindre godt ved mig, at vi går mod mørkere tider.
Noah har bestilt ærtesuppe til aftensmad og det bliver så min debut med at lave det :-) Hvis det bliver godt, så deler jeg gerne opskriften med jer herinde. Nu kalder sengen TVét og en halv times tid med News...alene...inden jeg skal i gang med aftensmaden. Måske skulle jeg først lige slå dejen til brødet op.....
Go' søndag aften til jer.

1 kommentar:

  1. Uhh ja nogle dage er man bare mere følsom over for støj end andre dage.Men dejligt at i fik hygget igennem, og håber at det hjalp med en lille slapper.
    Knus og kram

    SvarSlet