Hyggemor

lørdag den 10. september 2011

Nem pastaret med laks

Til 2 personer
Ca. 200 gram champignon
4 forårsløg
1 flaske cremefine 7% (eller anden madlavningsfløde)
Chili (jeg har brugt friskkværnet tørret chili)
salt, peber

Båndpasta (eller en hvilken som helst anden slags pasta)
Laksefileter

Skær champignon og forårsløg ud og rist dem på en pande eller i en gryde. Hæld fløden ved og lad det simre et par minutter. Krydr med salt, peber og chili. Kog pastaen.

Krydr. laksefileterne med salt og peber og drys den ene side med sesamfrø. Steg dem på en pande i olie og smør maks. et par minutter på hver side. Steg siden med sesamfrø først.
Hæld vander fra pastaen og bland saucen i. Anret på en tallerken og drys evt. med hakket forårsløg. Super nemt og hurtigt.
Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Mmmmmm. Mon ikke jeg skulle prøve den af på din svoger en dag ;o))

    SvarSlet
  2. Det synes jeg da :-) Claus kunne rigtig godt lide det.

    SvarSlet