Kødboller:
600 gr. kyllingefars
½ finthakket kinesisk hvidløg (eller 3 fed)
½ finthakket rød chili
3 finthakkede forårsløg
1 æg
1 spsk. mel
Salt og peber
Soyaglaze:
½ dl. soya
1/4 dl. sukker
Sesamfrø
Nudelsalat:
200 gr. nudler (efter eget valg)
2 fintsnittede gulerødder
2 løg i både
1 rød peberfrugt i fine tern
1/3 brocoli i små buketter
Olie og soya
Rør alle ingredienser til farsen godt sammen og lad det hvile lidt.
Form til kødboller og kog dem i vand (gerne med en boullionterning i). Ved at koge dem i stedet for at stege dem, synes jeg de bliver mere saftige. Tag købbollerne op og gem kogevandet i gryden (det skal bruges til nudlerne). Lyn steg kødbollerne i olie på en pande og tilsæt sesamfrø og glaze. Steg indtil glazen er blevet klistret og hænger ved kødbollerne. Tag dem af panden
Kog nudler efter anvisning og sigt vandet fra. Bland dem med grøntsager og vend olie og soya i. Steg nudelsalaten hurtigt på samme pande som kødbollerne.
Servér straks.
Velbekomme!