Hyggemor

onsdag den 17. august 2011

Velkommen...

Så fik jeg oprettet min blog, med kyndig hjælp fra søster. Har i et stykke tid gerne ville bidrage med mit til blog land, så nu skulle det være.
Her kommer I primært til at læse om mig, min hverdag, min familie, bolig/indretning og ikke mindst mad. Som nogen af jer, som læser med nu, nok ved, så elsker jeg at lave mad (og spise det ;-)). Så jeg tænker, at jeg gerne vil dele det her, hvis der skulle komme noget godt ud af min madlavning og det fortjener at blive delt. Jeg vil bestræbe mig på, at få et eller flere billeder med til mine indlæg, da jeg selv synes at indlæg med billeder bare er lidt mere spændende.
Jeg håber meget at I vil følge med og jeg håber også meget at I vil give nogle kommentarer med på vejen.
God læselyst her på min nye blog :-)

7 kommentarer:

  1. Tillykke med bloggen kære søs. Det var så hyggeligt at være med til at sætte den op. Og frokosten du bød på vil absolut være et godt bud på noget der kunne dele herinde, mums !
    Når du kommer lidt mere igang med indlæg, så laver jeg et indlæg om dig på min blog, så vi kan reklamere lidt for dig ;o) Glæder mig meget til at følge dig.
    Knus og krammer

    SvarSlet
  2. Tillykke, Janni - det lyder lovende! Glæder mig til noget god madinspiration :o) Knus Britta

    SvarSlet
  3. Tillykke med bloggen min pige, jeg glæder mig til at følge den, som jeg også følger Betinas, syntes det er spændende. Knus

    SvarSlet
  4. Tusind tak skal I have. Jeg håber I vil følge med her og se hvad der sker.

    SvarSlet
  5. Hej Janni.
    Tillykke med den fine blog, hvor ser det godt ud. Har lige været på betinas side, og vælger at følge med her fra starten. Held og lykke med det hele.

    SvarSlet
  6. Hej Janni
    Din opsætning passer da bare perfekt til dit navn - det er vildt hyggeligt ud :-)
    Det bliver spændende at "holde øje" med dig :-)
    Pøj pøj................
    Knus Anni

    SvarSlet
  7. Tak skal I have Marianne og Anni :-) Ja, jeg håber I vil følge med herinde. Der skal nok snart komme nogle indlæg med mad, men nu er vi så heldige at vi skal ud at spise både i dag og i morgen, men så må jeg finde på noget spændende på søndag måske. Rigtig god weekend.

    SvarSlet