Fennikel/spidskålsalat:
½ fintstrimlet fennikel
½ fintstrimlet spidskål
10-15 mynteblade også i fine strimler
3 spsk. æbleeddike
4 spsk. ahornsirup
Skær fennikel og spidskål i fine strimler og bland det i en skål. Rør æbleeddike og honning godt sammen, bland det i salaten og lad det trække et par timer.
Myntebladene strimles fint og blandes i salaten lige inden servering. Vær varsom med mynten, for smagen trænger meget igennem.
Marinaden til koteletterne:
1½ dl. Soya
1 dl. Olie
2-3 fed presset hvidløg
1 spsk. engelsk sauce
Kværnet peber
Tabasco
Lad kødet marinere i mindst et par timer, men gerne natten over. Jeg har fået opskriften fra min svigermor, som har brugt marinaden til svinemørbrad, som også smager super godt.
Kødet og salaten kan serveres med kartoffelbåde og kold sauce af creme fraiche, hakket persille, dild, purløg, salt og peber.
Velbekomme!
mums, det må prøves.
SvarSletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletSer så godt ud, og der var jo lige marinaden du har snakket om. Den skal jeg have prøvet af, mmmmm!
SvarSlet